Brugge – Het Venetië van het Noorden | Hey! Belgium

Brugge – Het Venetië van het Noorden

1 dag, incl.:

  • Toegang tot Belfort
  • Toegang tot de kerk van Onze-Lieve-Vrouw
  • Entree en audiotour bij de brouwerij Bourgogne des Flandres
  • Lunch in brouwerij De Halve Maan

€ 65.39 Per persoon

Brugge is een stad die je hart verovert. De geschiedenis heeft het geweldig gemaakt, een feit dat het de titel van een Unesco Werelderfgoedstad heeft opgeleverd. Door de mysteries van de middeleeuwen te bewaren en onbeschaamd uitbundig te zijn, is Brugge al eeuwenlang een internationale metropool.

 


 

Ontdek Brugge vanaf de Belfort toren

De belangrijkste Brugse toren, 83 meter hoog. Zij die de uitdagen willen aangaan om de 366 treden te beklimmen worden beloond met een adembenemend uitzicht en een onvergetelijk panoramisch plaatje over Brugge.

 

Bezoek de Onze-Lieve-Vrouwe-Kerk

De 115,5 meter hoge bakstenen toren van de Onze-Lieve-Vrouwekerk illustreert het vakmanschap van de Brugse bouwlieden. Binnenin vind je een rijke kunstcollectie: de wereldberoemde 'Madonna met Kind' van Michelangelo, tal van schilderijen, 13de-eeuwse beschilderde grafkelders en de praalgraven van Maria van Bourgondië en Karel de Stoute.

Bezoek de Bourgogne des Flandres brouwerij

Bourgogne des Flandres spelt een bijzondere rol binnen de geschiedenis van het Belgisch bier. Het is een typisch voorbeeld van de verfijnde Vlaamse bier traditie waar oud en jong bier verstandig worden gemixed om tot de perfecte balans te komen. Dit bezoek neemt je mee door iedere fase van het bier brouwen en introduceert je aan de rijke geschiedenis van dit speciale bier.

Lunch bij Brouwerij De Halve Maan

Geniet van een gezellige lunch in het restaurant van de bekende brouwerij, De Halve Maan en proef het hartelijke en typische Belgische gerecht – Vlaams stoofvlees met een saus van huisgebrouwen donker bier en Belgische friet.

 
MAS

Panoramisch uitzicht

I was looking for things to do in Belgium during my trip through Europe with my boyfriend and came across HEY! Belgium. We really loved the activities they recommended, especially the panoramic view on the roof of the MAS museum!

Lees meer

Atomium

Het Atomium was in 1958 het belangrijkste paviljoen en het icoon van de Wereldtentoonstelling van Brussel, de Expo 58.

Lees meer

Belfort Brugge

De belangrijkste Brugse toren, 83 meter hoog. Zij die de uitdagen willen aangaan om de 366 treden te beklimmen worden beloond met een adembenemend uitzicht en een onvergetelijk panoramisch plaatje over Brugge.

Lees meer

Het kasteel van Freÿr

Het voormalige zomerverblijf van de Hertogen van Beaufort-Spontin, het kasteel van Freÿr, heet u welkom in zijn harmonische interieur, gemeubileerd en versierd door de 20 generaties, die hier hebben gewoond. 

 
Lees meer

Grotte de Han

Beren, bizons, wolven, lynxen. Al deze dieren heten je welkom in het spectaculaire, 250 hectare groot wildpark van de grotten van Han, het beste Wildlife Dierenpark in België.

 
Lees meer

Autoworld

Decennia van evolutie in technologie, comfort, veiligheid en de toenemende bewustworden van milieu worden geshowcased in Autoworld. Van de eerste modellen uit een ver verleden, tot conceptuele auto’s die de mogelijkheden van de autoindustrie van morgen laten zien, alles wat met auto’s te maken heeft kun je terugvinden bij Autoworld Brussel.

Lees meer

Modave kasteel

Gelegen op een rots midden in een natuur reservaat van 450 hectare, vind je het Modove kasteel. Hier heb je een fantastisch uitzicht over de omgeving en kun je 25 prachtig gedocoreerde kamers bezoeken.

 
Lees meer

Citadel of Dinant

De citadel van Dinant staat trots boven op de rots boven Dinant. Tijdens je bezoek flits je terug in de tijd!

 
Lees meer

Stella Artois brouwerij

De brouwerij Stella Artois is gevestigd in het hart van de universiteitsstad Leuven. Zes eeuwen brouwtraditie en de modernste technologie staan er borg voor smaakvol en pittig kwaliteitsbier.

 
Lees meer

BELvue Museum

Het BELvue museum biedt een thematische tour aan over België en haar geschiedenis.

 
Lees meer

Kasteel van Vêves

Het 15de-eeuwse Kasteel van Vêves, gelegen op een met gras begroeide heuvel, heeft met zijn zware muren, vijf puntige torens en hoge vensters veel weg van een sprookjeskasteel. Vakwerkbalkons kijken uit op een geheel omsloten binnenplaats. 

Lees meer

Gravensteen

Dit kasteel is een belangrijke plek in Gent en heeft een erg turbulent verleden die hand in hand gaat met de complexe en vaak stormachtige politieke en sociale geschiedenis van de stad.

 
Lees meer

Wil je op de hoogte blijven blijven? Abonneer nu!

Chat with Hey! Belgium